Dettie Leest Gunyah

Dettie leestafel schreef een recensie over Gunyah en de dans van de Zeearend:

Ondanks dat het in het boek veel over, erg interessante, rituele gebruiken bij de Aboriginals gaat, wordt het nergens ongeloofwaardig. Het is een prachtig, goed geschreven verhaal vol spanning, geheimzinnigheid, onverwachte wendingen, liefde, verliefdheid, verdriet, wanhoop en grote vriendschap. Het boek verdient veel meer aandacht dan het tot nu toe gekregen heeft. Ik ken slechtere boeken die meer in the picture kwamen dan dit boek. Gewoon lezen dit mooie verhaal!

ghost 1 (2)

 

http://www.leestafel.info/manjula

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: